ЗДРАВЕЙТЕ!

Escape Room Ей Там предизвиква всички малки и пораснали деца да изживеят
"Стаята на детството".

ИГРАТА

Детство, в което нищо вече не е лесно като детска игра!

Escape Room Ей Там е отборно приключение, което ще постави на изпитание всичките ви сетива и ще ви превърне в основни фигури във вълнуващо предизвикателство, изпълнено с логически загадки, неочаквани обрати и вкус на детство.

Ще ви върнем назад във времето и спомените в света на безгрижни игри, добри приятели и приказни преживявания.Изиграйте своето детство отново, в компанията на най- добрите си приятели или колеги и заобиколени от любимите си игри.

Имате 60 минути на разположение да се справите с новите му предизвикателства, да подредите логическия пъзел и да намерите изхода, през който да го напуснете… този път завинаги.

60 минути

2-6 играчи

60-140лв.

ЗА СЕМЕЙСТВА

Вашето семейство е Вашият най-добър отбор!

Вие сте сплотен и добре сработен екип, цените времето, прекарано заедно и обожавате общите ви спомени.

Споделете нови прекрасни емоции в едно различно и нестандартно семейно преживяване, в което малки и големи се изправят рамо до рамо в луда надпревара със загадките на детството.

Отборна игра, в която всеки един от вас ще бъде безценен съотборник в търсене на изхода, а различната ви възраст, качества и умения ще бъдат вашето най-голямо предимство и единствен шанс за победа!

60 минути

2-6 играчи

60-140лв.

ЗА ДЕЦА

Детството се намира в сигурни ръце!

Отборно забавление за смели приключенци, динамичен и интригуващ геймплей, изпъстрен с логически загадки, нестандартни скривалища и безброй изненади.

Креативна и интелектуално стимулираща игра на живо, далеч от контролери и екрани,
в която главната роля е отредена на теб и твоите приятели и съученици.

Игра, в която бонбоните и предизвикателствата ще валят от първата до последната минута, а вашите сръчни ръчички, хитри хрумвания и креативни решения ще ви приближават все по- близо до изхода на стаята и победата в играта.

60 минути

4-10 играчи

7+ години

80-200лв.

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Открийте детството в един необикновен рожден ден!

Ние превръщаме най-специалния ден на вашето дете в незабравимо преживяване.
Създаваме прекрасен спомен за него и всичките му приятели. Ние превръщаме най-специалния ден на вашето дете в незабравимо преживяване.
Създаваме прекрасен спомен за него и всичките му приятели.Ние превръщаме най-специалния ден на вашето дете в незабравимо преживяване.
Създаваме прекрасен спомен за него и всичките му приятели. Ние превръщаме най-специалния ден на вашето дете в незабравимо преживяване.
Създаваме прекрасен спомен за него и всичките му приятели.

ЗАГАДКИ

ПИНЯТА

КЕТЕРИНГ

ТОРТА

КОНТАКТИ

ПИШЕТЕ НИ

heytamescape@gmail.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОН-НЕД 10:00 - 22:00

ПОСЕТЕТЕ НИ

Ген. Й. Гурко 70, ет. 1

© heytamescape.com | Всички права запазени